عکس کیک موکا ساده چند لایه

طرز تهیه کیک موکا ساده با کرم موکا

طرز تهیه کیک موکا ساده با کرم موکا چیزی است که قصد داریم در این نوشته به شما عزیزان آموزش بدهیم، علت اینکه آن را ساده می نامیم این است که پختن این کیک آسان است و شما با خواندن این نوشته به راحتی می توانید آن را درست کنید و از خوردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.

این طرز تهیه برای قالب ۲۰ تا ۲۳ سانتی متر و برای ۴ تا ۶ نفر نوشته شده است.

بعد از طرز تهیه کیک موکا ساده ما به شما چند تا پیشنهاد برای تزئین این کیک می دهیم و در نهایت اگر برای شما اهمیت دارد که کیکی که می خورید چه ارزش غذایی دارد حتما به جدولی که در آخر نوشته گذاشتیم توجه کنید.

عکس طرز تهیه کیک موکا ساده یک اسلایس

مواد لازم برای کیک موکا

  • پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
  • پودر نسکافه ۱ + ۱/۲ قاشق سوپ خوری
  • آب جوش ۹۰ میلی لیتر
  • شکر ۱ پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • وانیل ۱/۸ پیمانه
  • نمک ۱/۸ قاشق چایی خوری
  • کرم تار تار ۱/۴ قاشق چایی خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
  • آرد ۱ پیمانه
عکس کیک موکا برش خورده

طرز تهیه کیک موکا ساده

  1. ابتدا پودر کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کنيد و کنار بگذاريد
  2. سفيده تخم مرغ را هم زده و وقتى سفت شد کرم تار تار اضافه شود، دوباره هم بزنید و بعد ۱/۸ شکر اضافه کنید و برای بار آخر هم بزنید و در یخچال بگذارید
  3.  برای ۳ تا ۴ دقیقه زرده تخم مرغ  را با بقيه شکر، روغن، وانيل، نمک و مخلوط کاکائوى سرد شده هم بزنید
  4. آرد و بيکينگ پودر سه بار الک بکنید
  5. زرده و سفيده با ليسک با هم مخلوط و فولد کنید
  6. سپس آرد الک کنید و فولد کنید
  7. در نهایت در فر ۱۷۵ درجه برای مدت ۴۰ تا ۴۵ دقيقه قرار دهید
عکس کیک موکا ساده چند لایه

مواد لازم برای کرم موکا

  • شیر ۱/۵ پیمانه
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آرد ۳ قاشق غذا خوری
  • پودر قند يک ليوان
  • پودر نسکافه ۲ قاشق غذا خوری
  • خامه ۱/۲ ليوان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
عکس کرم موکا

طرز تهیه کرم موکا

  1. آرد و شير سرد مخلوط کنید
  2. روى حرارت ملايم بگذارید تا خامه را کمى گرم کنيم و به مواد اضافه کنيد
  3. بقيه ى مواد را هم اضافه کتید روى حرارت هم بزنید تا به غلظت ماست برسد
  4. در نهایت برای نیم ساعت کرم را داخل یخچال بگذارید

بعد کيک موکا را از عرض برش دهيد و کرم را وسطش بمالید و روى کيک هم کرم بریزید و در آخر کیک را داخل یخچال بگذارید تا آماده شود.

تزئین کیک موکا

برای تزئین کیک از دو چیز خیلی استفاده می شود، یکی کرم موکایی که سر تا سر این کیک قرار می گیرد و مورد دوم شکلات هست.

شکلات رو به شکل های مختلف می شود برای تزئین استفاده کرد مثل رنده کردن شکلات روی کیک یا استفاده از شکلات چیپسی.

ما در طول آموزش چند عکس قرار دادیم که شما بتوانید ایده بگیرید در پایین هم چند عکس برای شما قرار می دهیم.

جدول ارزش غذایی کیک موکا

برای ۷۰ گرم یا یک اسلایس

  • کالری : ۲۸۰
  • چربی : ۱۶ گرم
  • سدیم : ۱۸۰ میلی گرم
  • کل کربنات : ۳۲ گرم
  • فیبر رژیمی : ۰ گرم
  • شکر : ۲۱ گرم
  • پروتئین : ۲ گرم
  • کلسترول : ۰ میلی گرم

شما همچینین می توانید از کیک های ساده ما دیدن فرمایید 🙂

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *